Kaak, hoofd en gezichtsmassage workshop (TMD)

Heb je last van pijnlijke kaakspieren en kaakgewrichten? Heb je vaak hoofdpijn? Zijn je nek en schouders pijnlijk en voelen ze stijf aan? Klem je je kaken op elkaar of merk je op dat je tandenknarst? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Kaak, hoofd en gezichtsmassage (TMD)

Heb je last van gespannen kaken, stijve nek of schouders? Of klem je je tanden op elkaar? Dan is deze ontspannende kaak-, hoofd- en nekmassage perfect voor jou.

BLOOMy cadeaubon

Wil je iemand verassen met een mooi cadeau? Bestel dan een BLOOMy cadeaubon!

Massageworkshop voor z’n tweetjes

Leer hoe jij je partner kan masseren en krijg een heerlijk ontspannende massage terug aangezien jullie allebei van een professional leren hoe je elkaar goed kan masseren.

Groepsuitje

Wil je samen met je vrienden of collega’s een geniet-uitje? Bij BLOOM stellen we graag een fijn programma samen met bijvoorbeeld een high tea afgewisseld met massages.

Chocolade massage

Verras je dierbare met deze chocolade verwennerij. De euforische ontspanning duurt nog uren voort.

Zwangerschapsmassage

Deze massagevorm is heerlijk voor zwangere vrouwen, ook in de laatste weken. Door verschillende technieken te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn voor zwangere vrouwen, helpt deze massage de pijn en ongemakken die gepaard gaan met de zwangerschap te verlichten.

Voetreflexmassage

Je voeten dragen ons overal naar toe en vormen de basis van ons lichaam. Tijd voor een verwenmomentje!

Cupping massage

Deze massage is de beste manier om van spanning af te komen zonder de pijn die je kunt ervaren bij een diepe weefselmassage (Deep tissue massage).

BLOOM Pakketten

Naast de op maat gemaakt BLOOM-menu’s, bieden we ook pakketten aan die verschillende specialismen bevatten en een bepaalde tijdsduur hebben. Natuurlijk worden deze pakketten afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Aromatherapie massage

Wil je een zeer ontspannen, zachte massage, boek dan deze Aroma Care behandeling.

Zwangerschapsreflexologie

Ben je zwanger? Ervaar deze bijzondere massage. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten. Lichamelijk en geestelijk.

Sportmassage

Een intense massage gericht op de spieren. Ook bekend als Zweedse massage.

Shiatsu massage

De Shiatsu massage is een diepe, therapeutische spier- en weefsel behandeling gebaseerd op acupressuur punten en de Japanse filosofie Chi flow. Het is een populaire massage voor de behandeling van klachten van de nek, schouders, hoofd, gewrichten, darmen etc.

Ayurvedische Massage

Ayurvedische massage stimuleert de energiepunten in het lichaam en zorgt zowel voor ontspanning als herstel van het lichaam.

Craniosacraal therapie

Dit is een diepe ontspannende behandeling die de capaciteit van je lichaam vergroot om zichzelf te herstellen op alle niveaus. Het is de snelste manier om vermoeidheid, stress en chronische pijn aan te pakken met een langdurig effect.