Yoga voor een sterke core

Deze workshop van 2 avonden geeft een goede introductie in yogaoefeningen om je core te versterken.

Yoga na je zwangerschap

Yoga is not just important during pregnancy to stay fit and to prepare the body and mind for labour. It is really important after pregnancy as well.

Workshop zwangerschapsyoga

The workshop is divided in 4 parts and is recommended after finishing the 1st trimester of pregnancy, to avoid any risk.

Kaak, hoofd en gezichtsmassage workshop (TMD)

Heb je last van pijnlijke kaakspieren en kaakgewrichten? Heb je vaak hoofdpijn? Zijn je nek en schouders pijnlijk en voelen ze stijf aan? Klem je je kaken op elkaar of merk je op dat je tandenknarst? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Kaak, hoofd en gezichtsmassage (TMD)

Heb je last van gespannen kaken, stijve nek of schouders? Of klem je je tanden op elkaar? Dan is deze ontspannende kaak-, hoofd- en nekmassage perfect voor jou.

BLOOMy cadeaubon

Wil je iemand verassen met een mooi cadeau? Bestel dan een BLOOMy cadeaubon!

Massageworkshop voor z’n tweetjes

Leer hoe jij je partner kan masseren en krijg een heerlijk ontspannende massage terug aangezien jullie allebei van een professional leren hoe je elkaar goed kan masseren.

Gewichtsverlies

Kom op je natuurlijke gewicht en voel je weer fit en gezond. Geen diëten, geen calorieën tellen, wel een verandering van je lifestyle. Voldoende beweging, gezond én lekker eten met ruimte voor af en toe iets minder gezonds. Op de BLOOM-manier is het vol te houden en zal je gewichtsverlies structureel zijn.

Groepsuitje

Wil je samen met je vrienden of collega’s een geniet-uitje? Bij BLOOM stellen we graag een fijn programma samen met bijvoorbeeld een high tea afgewisseld met massages.

Ayurvedisch consult

Ayurveda is een natuurwetenschap die sinds 1977 door de Wereld Gezondheids Organisatie wordt erkend als gezondheidssysteem, en valt onder de complementaire geneeskunde.

Mindful eating cursus

Research has found that “how” you eat can have a more positive and lasting effect on your health than “what” you eat. Mindful Eating is a practice that allows us to develop a healthy relationship with food.

Chocolade massage

Verras je dierbare met deze chocolade verwennerij. De euforische ontspanning duurt nog uren voort.

Masterclass intuïtieve ontwikkeling

Wil je meer inzicht krijgen in jezelf en je intuïtie verder ontwikkelen? Wil je meer leven vanuit je hart dan vanuit je hoofd? Wil je meer evenwicht en ontspanning in je leven? Dan is deze masterclass iets voor jou!

Zwangerschapsmassage

Deze massagevorm is heerlijk voor zwangere vrouwen, ook in de laatste weken. Door verschillende technieken te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn voor zwangere vrouwen, helpt deze massage de pijn en ongemakken die gepaard gaan met de zwangerschap te verlichten.

Borstvoeding informatiebijeenkomst

Tijdens deze 2-uur durende bijeenkomst wordt inzicht gegeven in het proces van borstvoeding geven. Het volgen van deze middag bereid je goed voor op de borstvoedingsperiode.

Voetreflexmassage

Je voeten dragen ons overal naar toe en vormen de basis van ons lichaam. Tijd voor een verwenmomentje!

Cupping massage

Deze massage is de beste manier om van spanning af te komen zonder de pijn die je kunt ervaren bij een diepe weefselmassage (Deep tissue massage).

BLOOM Pakketten

Naast de op maat gemaakt BLOOM-menu’s, bieden we ook pakketten aan die verschillende specialismen bevatten en een bepaalde tijdsduur hebben. Natuurlijk worden deze pakketten afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Acupunctuur (TCM)

TCM acupunctuur bevordert de gezondheid en welbevinden door stimulatie en ondersteuning van uw aangeboren genezingsvermogen door het gebruik van acupunctuur, kruiden, diëten en gedragsadvies.

Aromatherapie massage

Wil je een zeer ontspannen, zachte massage, boek dan deze Aroma Care behandeling.

Lichaamsgerichte psychotherapie

We zijn ons vaak niet bewust van hoeveel ons lijf “weet”, zowel in fijne, liefdevolle zin als in vervelende, pijnlijke zin. Dit is een vorm van psychotherapie die ons lichaam als uitgangspunt en focus neemt.

Pilates

Pilates is een zeer effectieve manier om je lichaam te trainen, Je werkt aan je kernspieren, flexibiliteit en ademtechnieken.

Orthomoleculaire therapie

Heb jij last van klachten zoals langdurige verkoudheid, gewrichtsklachten, huidirritaties, allergieën, vermoeidheid, maag-darm problemen, slechte concentratie of hoofdpijnen? Probeer orthomoleculaire therapie.

Zwangerschapsreflexologie

Ben je zwanger? Ervaar deze bijzondere massage. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten. Lichamelijk en geestelijk.

Yoga Privé-les

Beginners en gevorderden zijn welkom om deel te nemen. Ook een privé-les is mogelijk (1 tot 3 personen). We geven Power Yoga in kleine groepen.

Shiatsu massage

De Shiatsu massage is een diepe, therapeutische spier- en weefsel behandeling gebaseerd op acupressuur punten en de Japanse filosofie Chi flow. Het is een populaire massage voor de behandeling van klachten van de nek, schouders, hoofd, gewrichten, darmen etc.

Ayurvedische Massage

Ayurvedische massage stimuleert de energiepunten in het lichaam en zorgt zowel voor ontspanning als herstel van het lichaam.

Craniosacraal therapie

Dit is een diepe ontspannende behandeling die de capaciteit van je lichaam vergroot om zichzelf te herstellen op alle niveaus. Het is de snelste manier om vermoeidheid, stress en chronische pijn aan te pakken met een langdurig effect.