Vytaute Babone

Vytaute Babone

Vytaute heeft ervaring opgedaan op verschillende gebeiden zoals management, journalistiek, muziek en is geinteresseerd in psychologie, literatuur, beeldende kunst, yoga, dans, sport, meditatie en de boeddhistische leer. Sinds het leven haar in Nederland bracht heeft ze vijf jaar lang intensief gestudeerd in Nederland en over de grens op HBO geaccrediteerde opleidingen . Ze studeerde onder andere shiatsu, acupuntuur, DoTai – Jap. Chirop., bewegingsleer, massage, craniosacraal therapie en westerse medische basiskennis.

Ze bestudeerde de ‘geheimen’ van het lichaam en het vermogen om de hormoonspiegel en het zenuwstelsel te herstellen, pijn los te laten en gezondheid te stimuleren. Ze combineert nu al haar ervaring en kennis in een prachtige lichaamsherstellende therapie die vermoeidheid, pijn & spanning en een zwaar & vol gevoel doen afnemen.

 

De innerlijke kracht dwong me altijd iets op een speciale manier aan te pakken, mijn intellect blijvend te stimuleren en op hetzelfde moment te voorkomen dat ik achter een bureau vast kwam te zitten. Mijn studies en levenservaring deden me realiseren dat meer en meer lichamelijke klachten fysiek onverklaarbaar lijken en uit stress en onbalans lijken te ontstaan. 20 minuten een lichaamsbehandeling of een paar pillen geven een korte verlichting, maar de moderne mens heeft meestal een andere zorg nodig om een betere gezondheid te bereiken.

 

Relevante opleidingen

 • Natuurgeneeskundig therapeut, shiatsu & reflexologie 2010-2013 (CSMBK, Den Haag)
 • HBO Medische basis kennis 2010-2013 (CSMBK, Den Haag)
 • Sivas Acupuntuur, volgens Dr. P. Nogier methode 2011-2012 (Sanopharm, Barneveld)
 • Biodynamische methode Cranio Sacraal therapie, immune response to neuro effective touch 2012 (ICBS foundation, Switzerland-Nederland)
 • Behandeling van Hormonale klachten met shiatsu en reflex zone therapie 2012 (CSMBK, Den Haag)
 • DoTai vervelkoloom losmakings technieken 2011 (Foundation van Japanse chiropraktiek, Japan-Nederland)
 • Stoelmassage, Namikoshi Shiatsu masseur 2011 (CSMBK, Den Haag)
 • Osteopatiche methode Cranio Sacraal therapie 2010 (IVBO, Antwerpen, Belgie)
 • Behandeling van stress klachten met shiatsu en reflex zone therapie 2010 (CSMBK, Den Haag)
  Ayrvedische massage en theorie 2008 (Ayurveda centrum, Litouwen)