Lucy Bosscher

Lucy Bosscher

“In this fast paced world where agendas rule and pressure to succeed is mounting people live divorced from their bodies. What I do is help them re-unite and become a power couple.

Healthy. Confident. Happy.

And all that through Pilates!”

Lucy Bosscher heeft een unieke manier van lesgeven ontwikkeld, sterk in verbale instructies en visuele voorbeelden. Haar primaire focus is het versterken van mensen door ze hun lichaam te laten begrijpen en het op de meest efficiënte manier te gebruiken.

“Na 25 jaar expat geweest te zijn en een internationale carriere van buitenlandse zaken, diplomatie tot luxe & executive onderwijs, veel verschillende landen en acht talen in mijn baggage, heb ik mij in 2011 in Den Haag gevestigd. Bekend met het bedenken van en starten met iets nieuws, besloot ik van richting te veranderen en mijn langgekoesterde passie voor Pilates in een zakelijke vorm te gieten. ASPIRE Pilates studio was geboren.”

Lucy Bosscher is sinds 2005 gepassioneerd bezig met Pilates. Haar nieuwsgierigheid naar haar eigen lichaam en beweging leidde haar naar de Pilates docenten training van Renee Watson, oprichter van het hoog aangeschreven Conscious Movement Education in Cape Town, Zuid Afrika in 2007 en nogmaals in 2014. ASPIRE Pilates is onderdeel van het Internationale Conscious Movement Education netwerk  met studios wereldwijd, van Mauritius tot Engeland.

Lucy heeft ook getraind met Rael Isacowitz, oprichter van de bekende Body Arts and Science International (BASI). Ze streeft naar het continu verbeteren en perfectioneren van haar vaardigheden en neemt regelmatig deel aan internationale Pilates conferenties en workshops van inspirerende docenten en mentors. Nu ze kennis heeft van verschillende Pilates stromingen heeft ze gekozen voor het werken met het door Rael Isacowitz ontwikkelde Block System®. Ze is de enige docente in Den Haag die deze methode gebruikt.

Lucy spreekt vele talen waaronder Frans, Engels, Russisch, Turks, Persisch en Bosnisch