Jet Centeno

Jet Centeno

Zonder verlangen zou Jet geen werk hebben. Haar werk gaat áltijd over het verlangen van de mens. Jóuw verlangen. In professionele situaties en in het dagelijks leven. Jet brengt samen met jou die verlangens terug naar de essentie; je gaat terug naar de kern in jezelf. Ze begeleidt je hierin, op een daadkrachtige en liefdevolle manier. In jouw tempo.

Jet’s drive is om jou inzicht te geven in jouw mogelijke blokkades, en in je potentie, in jouw talent en kracht. Ze laat je jouw verlangens, jouw dromen uitspreken en geeft je tools om ermee aan de slag te gaan. Je gaat een proces aan waarin het ont-wikkelen van allerlei lagen (wikkels) centraal staat. En iedereen heeft zijn/haar eigen wikkels, dikke wikkels of dunne. Stap voor stap laat ze jou deze ont-wikkelen en laat je zien waar ze verband met elkaar houden. Ze leert je kijken naar jezelf en ook naar anderen, met mededogen.

Vanuit mijn eerdere managementsfuncties weet ik hoe organisaties denken en doen, hoe bedrijfsculturen werken en waar de behoeften van de organisatie liggen. Tegelijkertijd ben ik sterk verbonden met de mens als individu. Ik laat je graag ervaren hoe het is om aangesloten te zijn op je omgeving (werk, team, familie, vrienden, etc.) door je eerst en vooral op jezelf aan te sluiten. Om vanuit daar bezield en in alle vrijheid te kunnen werken en leven. Met jezelf, en met en in je omgeving. Welke omgeving dan ook.

Relevante ervaring
Jet heeft inmiddels 20 jaar ervaring en volgde in de loop der jaren verschillende opleidingen op het gebied van coaching en systemisch werk.

Ze vervult binnen de Academie van Opstellingen de rol van partner op de thema’s relaties, vrouwen, werk en persoonlijk leiderschap.

Binnen het Persoonlijk Leiderschaps Programma voor jong talent in de Nederlandse watersector is zij verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoering van het ontwikkelprogamma.