Over BLOOM

Bij BLOOM kun je terecht bij specialisten die zich op een down-to-earth manier bezig houden met een lekkerder en gezonder leven. Ze zijn gespecialiseerd in beweging, voeding, lifestyle en psyche, maar vooral ook in samenwerking! Kijk of BLOOM je kan bieden wat je zoekt bij ons aanbod.

 

Wat we doen

Wil je gezonder en lekkerder in je lijf zitten? Of wil je beter met stress omgaan? Of heb je een heel concrete lichamelijke klacht? Meld je bij BLOOM en krijg multidisciplinair advies en hulp. Jij geeft aan wat je wilt bereiken en BLOOM bekijkt met jou welke benadering het beste bij je past. Gemakkelijk, compleet en op maat!

Waarom we het doen

Je kan stoppen met zoeken naar verschillende specialisten. Bij BLOOM bieden we het allerbeste en meer… Meer omdat we de allerbeste specialisten uitkiezen om mee samen te werken en die specialisten combineren we in de BLOOM Menu’s. En een combinatie van specialisten is het beste dat je je kan wensen als je een lekkerder, gezonder en gelukkiger leven wilt.

Hoe we het doen

Kom langs bij BLOOM voor een kennismakingsgesprek waarin we bespreken welke aspecten van je leven je graag aan wilt pakken. Gebaseerd op dit gesprek stellen we een op maat gemaakt menu van verschillende specialismen voor je samen. Je kunt natuurlijk ook ‘a la carte’ kiezen voor een enkel specialisme! De keus is geheel aan jou.

Marieke Hoekstra

BLOOM is opgericht door Marieke Hoekstra.

Marieke Hoekstra

 

 

Klik op de foto als je meer wilt weten over Marieke Hoekstra en haar passies.

 

 

 

Onze missie:

Health made Easy

Binnen bij BLOOM

Krijg een eerste indruk van BLOOM:

Openingstijden

BLOOM is 7 dagen per week open. Je afspraak kan gepland worden tussen 8:00 en 23:00. Wil je langskomen voor een eerste kennismaking, bel dan even of stuur een email om een afspraak te maken.

VVV-Cadeaubonnen

Verzamel al je VVV-bonnen en kom naar BLOOM! Je kan ze gebruiken voor alle behandelingen, trainingen, workshops en zelfs voor de aankoop van een Versapers Slowjuicer.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleer je binnen 24 uur van te voren, dan is BLOOM helaas genoodzaakt 100% van de kosten in rekening te brengen. Voor trainingen en workshops gelden de voorwaarden die je ontvangt bij de inschrijving.

Ons Team

We presenteren hier met trots enkele specialisten