Home

Bij BLOOM kun je terecht bij specialisten die zich op een down-to-earth manier bezig houden met een lekkerder en gezonder leven. Ze zijn gespecialiseerd in beweging, voeding, lifestyle en psyche, maar vooral ook in samenwerking! Kijk of BLOOM je kan bieden wat je zoekt bij ons aanbod.

Aanbod

 

Karima Abdel

International Health PsychologistKarima is an International Health Psychologist specialized in the educational field, employing systemic (family & couple) and transpersonal interventions.
Read more

Charlotte Linnebjerg

International Wellness CoachWellness Coaching will help you to focus on what is important to you, identify what changes you need to make, and Charlotte will support you in making it happen.
Read more

Dominique Kessler

Orthomoleculair therapeutDominique geeft voeding-, supplementen- en lifestyleadviezen. De balans binnen de lichaamssystemen, op celniveau, staan daarbij centraal. Haar advies levert een aantal praktische handvaten waarmee jezelf aan de slag kan gaan om je beter te gaan voelen.
Read more

Alexandra Vos

Energetisch coachAlexandra helpt je je eigen kracht weer te vinden en het beste uit je leven te halen. Dat doet ze met een unieke mix van energetische therapie en coaching.
Read more

Jet Centeno

Persoonlijk leiderschapsopsteller, coach Jet's drive is om jou inzicht te geven in jouw mogelijke blokkades, en in je potentie, in jouw talent en kracht. Ze laat je jouw verlangens, jouw dromen uitspreken en geeft je tools om ermee aan de slag te gaan.
Read more

Jeannette van Uffelen

Stressrelease expertJeannette van Uffelen is Stressrelease expert. Ze helpt mensen die last hebben van de gevolgen van stress, zoals burnout en (je)zelf beperkende (verslavende) patronen.
Read more

Linda Chen

AcupuncturistMet Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) stimuleert Linda je zelfhelende vermogen en ondersteunt ze in het herstel van ziekte en het terugkrijgen van de balans tussen lichaam, geest en ziel.
Read more

Charlotte Gmelig Meijling

Mindfulness trainer en psychosociaal therapeutCharlotte gaat er niet van uit dat ze de waarheid in pacht heeft. Het is oké om het even niet te weten en van het leven te leren.
Read more

Lucy Bosscher

Pilates docentLucy Bosscher heeft een unieke manier van lesgeven ontwikkeld. Haar focus is het versterken van mensen door ze hun lichaam te laten begrijpen en het op de meest efficiënte manier te gebruiken.
Read more

Karen Sjouke

Lichaamsgericht psychotherapeutKaren helpt mensen te leren luisteren naar wat hun lichaam hen te zeggen heeft. Ze leert mensen bewust te worden van hoeveel ons lijf “weet” zowel in fijne, liefdevolle zin als in vervelende, pijnlijke zin.
Read more

Vytaute Babone

Shiatsu - craniosacraal therapeut, lichaamscoachVindt balans tussen lichaam, denken & voelen. Laat blokkades en spanning los.
Read more

Stana van Ginkel

Ayurvedic Practitioner and Nutritional TherapistStana is gespecialiseerd in voeding, leefstijl en preventie op basis van de Ayurvedische Geneeskunde en is een absolute voorstander van Integrale Geneeskunde.
Read more

Nancy Richani

Yoga docent en MasseuseNancy Richani is gespecialiseerd in yoga en Ayurvedische massage. Ze spreekt zowel Engels, Arabisch als Nederlands.
Read more
Wil je gezonder en lekkerder in je lijf zitten? Of wil je beter met stress omgaan? Of heb je een heel concrete lichamelijke klacht? Meld je bij BLOOM en krijg multidisciplinair advies en hulp. Jij geeft aan wat je wilt bereiken en de specialisten van BLOOM kijken met jou welke benadering het beste bij je past. Gemakkelijk, compleet en op maat! Lees meer...

Ben jij een BLOOMer?

Ben jij een down-to-earth specialist op het gebied van gezond leven? Wil je samenwerken met andere specialisten? Wil je gezamenlijk programma’s ontwikkelen en werken in een fijne omgeving? Dan is de kans groot dat je een BLOOMer kunt worden! Neem contact op met BLOOM om de mogelijkheden te bespreken.