BLOOMy cadeaubon

Wil je iemand verassen met een mooi cadeau tijdens de feestdagen? Bestel dan een BLOOMy cadeaubon!

Integratieve kindertherapie en jeugdbegeleiding

Bij BLOOM gebruiken we integratieve kindtherapie en begeleiding voor een multidisciplinaire benadering van bijvoorbeeld gedragsproblemen, gepest worden, weinig zelfvertrouwen, angst etc. . Dit gebeurt op psychologisch en sociologisch vlak en is nuttig voor kinderen van alle culturen.

Systemisch coaching

Systemisch werk, werken met en voorbij de familie- en organisatieopstelling. Ben jij geïnteresseerd in het werken vanuit systemisch perspectief en werk je liever 1-op-1? Of heb jij een vraag die jij wilt verkennen met een familie- of organisatieopstelling? Dan is dit coach-traject wellicht iets voor jou.

BLOOM Baby Matinee

Live klassieke muziek voor je baby. Elke maand kan je op zondag bij BLOOM neerstrijken om samen met je baby te genieten van live klassieke muziek.

Zwangerschapsyoga

Zwangere vrouwen die yoga doen, voelen zich in het algemeen gezonder, zowel geestelijk als lichamelijk. Je lichaam wordt flexibeler en je kan houdingen tijdens de bevalling beter en langer volhouden.

Zwangerschapsreflexologie

Ben je zwanger? Ervaar deze bijzondere massage. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten. Lichamelijk en geestelijk.

Ayurvedische Massage

Ayurvedische massage stimuleert de energiepunten in het lichaam en zorgt zowel voor ontspanning als herstel van het lichaam.