Ellemiek Etman

Ellemiek Etman

We staan voor een nieuwe tijd. We zoeken en masse naar ‘anders’: we willen vervulling, authenticiteit en duurzaamheid. Steeds meer mensen verlangen naar zingeving, willen betekenisvol werk doen. Minder denken, meer voelen. Minder hoofd, meer hart. Minder moeten, meer flow.

 

Ellemiek helpt leiders, professionals en organisaties om de stap te maken naar die nieuwe tijd. Dat doet ze door hen te helpen zich van binnenuit te verbinden met de uitdagingen in de buitenwereld en daarin mooie, betekenisvolle resulaten neer te zetten.

 

Met Ellemiek ga je nuchter en resultaatgericht aan de slag, terwijl ze haar ervaring inzet en haar kennis over zingeving, psychologie, spiritualiteit en breinonderzoek naar de optimale samenwerking tussen onze beide hersenhelften.

 

‘Zingeving en betekenisvol werk is voor mij: op mijn unieke manier bijdragen aan een betere wereld. Een wereld waarin we voorbij ons ego leven, vanuit licht, wijsheid, compassie en liefde. Onze hartenergie en onze intuïtie benutten. Juist ook in ons werk. Ik help leiders, professionals en organisaties die transitie door te maken, op zo’n manier dat ze goed aangesloten blijven op hun omgeving.

Sta je voor de uitdaging om in je organisatie of in jezelf een transitie door te gaan en wil je daarmee mooie, betekenisvolle resultaten behalen? Ik help je er graag bij.’

 

Specialiteiten

  • Leiderschap
  • Bezieling
  • Communicatie
  • Zingeving
  • Organisatieontwikkeltrajecten op Maat
  • Persoonlijke (jaar)programma’s voor professionals en leidinggevenden

 

Relevante opleidingen en cursussen

Na haar wetenschappelijke studies en loopbaan bij de Rijksoverheid heeft Ellemiek zich gespecialiseerd in het begeleiden van transformatieprocessen van mensen en organisaties. Zij heeft hiervoor diverse (coach)opleidingen en cursussen gevolgd en laat zich jaarlijks bijscholen. Om de kwaliteit van haar begeleiding te waarborgen is ze geaccrediteerd als practitioner coach en aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC).